www kishuta nagyhuta fuzerradvany fuzerkajata filkehaza

Menü

Portálok

Hírek
 

Időjárás

Választások

  Kishuta  - 2017. 12. 12.
LAKOSSÁGI FÓRUM
  Kishuta  - 2014. 05. 25.
Közlemény Európai Parlament tagjainak választásáról

Kishutai Közös Önkormányzat

Helyi Választási Iroda Vezetőjétől

3994 Pálháza, Dózsa Gy. út 34.

 

 

Szám:   Kh-491-2/2014.                                                                    Tárgy: Közlemény

 

 

A Kishutai Közös Önkormányzati Hivatal Helyi Választási Irodájához tartozó

 • Felsőregmec
 • Filkeháza
 • Füzérkajata
 • Füzérradvány
 • Kishuta
 • Kovácsvágás
 • Nagyhuta
 • Vágáshuta

települések 2014. évi Európai Parlament tagjainak 2014. évi Választásának szavazóköri jegyzőkönyvei megtekinthetőek: 2014. május 28-án 16.00 óráig  a Kishutai Közös Önkormányzati Hivatal (3994 Pálháza, Dózsa GY. út 34.) szám alatt.

 

 

Pálháza, 2014. május 25.

 

 

                                                                                                          Szilágyi Gábor sk

                                                                                                          HVI Vezető

  Kishuta  - 2014. 04. 07.
Közlemény

 Kishutai Közös Önkormányzat

Helyi Választási Iroda Vezetőjétől

3994 Pálháza, Dózsa Gy. út 34.

 

 

Szám:   Kh-491-1/2014.                                                                    Tárgy: Közlemény

 

 

A Kishutai Közös Önkormányzati Hivatal Helyi Választási Irodájához tartozó

 • Felsőregmec
 • Filkeháza
 • Füzérkajata
 • Füzérradvány
 • Kishuta
 • Kovácsvágás
 • Nagyhuta
 • Vágáshuta

települések 2014. évi Országgyűlési Választásának szavazóköri jegyzőkönyvei megtekinthetőek: 2014. április 9-én 16.00 óráig  a Kishutai Közös Önkormányzati Hivatal (3994 Pálháza, Dózsa GY. út 34.) szám alatt.

 

 

Pálháza, 2014. április 7.

 

 

                                                                                                          Szilágyi Gábor sk

                                                                                                          HVI Vezető

 

 

  Kishuta  - 2010. 11. 10.
Kishuta polgármesteri hivatal akadálymentesítése
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
„Kishuta polgármesteri hivatal és idősek klubbja teljes körű akadálymentesítése” címmel újabb nyertes pályázattal gazdagodott Kishuta Község Önkormányzata. A 13 056 518 Ft-ból megvalósuló fejlesztés 90%-os Európai Uniós és állami támogatásban részesül.
 
2010. 01. 15.
 
 
 
Az akadálymentesítési beruházás során olyan műszaki és információs megoldások valósulnak meg, melyek a fogyatékkal élő személyek számára lehetővé teszik az intézmények szolgáltatásainak önálló igénybevételét. Az ajánlatkérési folyamat lebonyolítása után a nyertes kivitelező 2010. június 9-én kezdi meg az építési munkát.
 
2010. június 9.
 
 
 
Megvalósult a „Kishuta polgármesteri hivatal és idősek klubbja teljes körű akadálymentesítése” című projekt. A fejlesztés eredményét a településen lakó egészséges és fogyatékos személyek egyaránt élvezhetik, hiszen könnyebbé vált az épületben történő közlekedés, ügyintézés, melyet az új információs táblák és indukciós hurok is elősegít.
 
2010. november 3.
 
 
 
  Kishuta  - 2010. 10. 07.
Oktatás
  Kishuta  - 2010. 10. 07.
ÁROP monitoring mutató
ÁROP Szervezetfejlesztés
 
Monitoring mutatók:
- A hivatal szervezetfejlesztési intézkedés által érintett főállású munkavállalóinak aránya 100%
- Átalakított szervezeten belüli eljárások száma 3 db/pénzügyi rendszer, elektronikus ügyintézés, ügységéd/
- Bveont partnerek száma 4/Filekháza, Füzérkajata, Füzérradvány, Nagyhuta községek/
- Felülvizsgálat szervezeten belüli eljárások száma 3db
- Képzettek száma 8/fő
  Kishuta  - 2010. 10. 03.
ÁROP-1.A.2 PÁLYÁZAT
SZERVEZETFEJLESZTÉS
 
"Szervezetfejlesztési megoldások megvalósítása a kishutai körjegyzőségi hivatalokban."
 
Önkormányzati hírek
2010. június 30.
A Szervezetfejlesztési megoldások megvalósítása a kishutai körjegyzőségi hivatalokban című ÁROP pályázat megvalósulása 2010. június 30-án lezárult.
 
 
 
Önkormányzati hírek
2010. május 31.
A Szervezetfejlesztési megoldások megvalósítása a kishutai körjegyzőségi hivatalokban című ÁROP pályázat keretében május hónapban megtörtént a szoftver beszerzés.
 
 
 
 
 
Szervezetfejlesztés
2010. május 13.
Az Önkormányzatok képviselőtestületeinek döntése értelmében az SZMSZ módosításnak megfelelően 2010.04.01-től a képviselőtestületi ülések és közmeghallgatások is webkamerás rögzítéssel folynak. Ennek eredményeként az elkészült felvételek feltöltésre kerültek a települések honlapjain.
  
 
 
  Kishuta  - 2010. 04. 21.
ÁROP-1.A-2 pályázat
„Kishuta Község Önkormányzata – Szervezetfejlesztési megoldások megvalósítása a kishutai körjegyzőségi hivatalokban”című nyertes pályázata
(Kódszám: ÁROP-1.A-2/A-2008-0276)
 
                       
 
 
 
 
 
      
  Szervezetfejlesztés

 

Szervezetfejlesztés
2010. február 21.

A Szervezetfejlesztési megoldások megvalósítása a kishutai körjegyzőségi hivatalokban című ÁROP pályázat keretében az MTA SZTAKI Elektronikus Kormányzat Módszertani Központja pilot projektet indított, "Képviselőtestületi jegyzőkönyv elkészítésének technikai átalakítása" címmel. A pilot eredményeként létrejött elektronikus rögzítő eszközt elsőként Kishuta község Önkormányzatának gesztorságával működő Filkeháza, Füzérkajata, Füzérradvány, Kishuta, Nagyhuta községek Körjegyzőségén helyezték üzembe.
Az elektronikus rögzítő eszköz bemutatója 2010.február-18-án volt a Filkeháza, Füzérkajata, Füzérradvány, Kishuta, Nagyhuta községek Körjegyzőségén. A bemutatón részt vettek a Körjegyzőségen dolgozó köztisztviselők, akiknek egyúttal egybekötött betanítás is volt valamint a települések polgármesterei is részt vettek a bemutatón.

 

 

 

                 

 

 

Szervezetfejlesztés
2010. február 2.

A Szervezetfejlesztési megoldások megvalósítása a kishutai körjegyzőségi hivatalokban című ÁROP pályázat keretében a Pénzügyi és költségvetési szoftver telepítésre került 2009 évben, melyet 2010. január 1-től a Körjegyzőség dolgozói hivatalosan is használnak.
2010. január 27-én és 28-án az IRMA ügykezelő rendszer valamint a portálkezelő rendszerének további oktatásán vettek részt a Kishutai Körjegyzőségen a dolgozók.

 

                       
 
 
 

 

 

 

 

Szervezetfejlesztés
2009. december 2.

A Szervezetfejlesztési megoldások megvalósítása a kishutai körjegyzőségi hivatalokban című ÁROP pályázat megvalósítása érdekében 2009. november 25-én Budapesten az MTA SZTAKI Elektronikus Kormányzati Módszertani Központjának bemutatótermében oktatáson vettek részt a Körjegyzőség dolgozói (8 fő).
A dolgozókkal megismertetésre kerültek a Képviselőtestületi jegyzőkönyvek elkészítésének technikai átalakításai. Az IRMA ügykezelő rendszer oktatása (WSH) valamint a Neosoft portálkezelő rendszerének oktatására is sor került, melyen 5 fő dolgozó vett részt.
A Pénzügyi és költségvetési szoftver oktatásán 3 fő dolgozó vett részt, melyet a Computrend munkatársai tartottak meg.

 

                       
 
 
 

 

 

 

 

Szervezetfejlesztés
2009. október 6.

Kishuta község Önkormányzata a gesztorságával és székhelyével működő körjegyzőség, és a kapcsolt polgármesteri hivatalok szervezetfejlesztésére az ÁROP-1.A.2. forrásból támogatást nyert el a programja megvalósítására. E program részeként a számítástechnikai támogatás korszerűsítéséhez kapcsolódóan szoftver beszerzésére is sor kerül a humánerőforrás támogatására. Az Önkormányzat a szoftver beszerzéshez várja a 3 árajánlatot.

                       
 
 
 

 

 

 

Közbeszerzési tájékoztató
2
009. augusztus.23.


A Szervezetfejlesztési megoldások megvalósítása a Kishutai körjegyzőségi hivatalokban című pályázatunkhoz közbeszerzést hirdettünk meg ez alapján három ajánlat érkezett be és ezek közül választotta ki az Önkormányzat a nyertes árajánlattevőt.

A közbeszerzés alapján az E-Volreve Pénzügyi- Informatikai Kft.-t hirdette ki nyertesként és bízza meg a projekt megvalósításával az Önkormányzat.

                       
 
 
 

 

 

Nyertes pályázat
2009. május 13.

Kishuta község Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Államreform Operatív Program (VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Kht. 1016 Budapest, Gellérthegy u. 30-32.) támogatási rendszeréhez nyújtott be pályázatot "Szervezetfejlesztési megoldások megvalósítása a kishutai körjegyzőségi hivatalokban." címmel, melyet 2009.03.16-i dátummal a Közigazgatási Reform Programok Irányító Hatóságának vezetője támogatásra érdemesnek ítélte..
A támogatás összege: 18.658.336.-Ft- , mely vissza nem térintendő támogatás
A szervezetfejlesztés során programok vásárlását és 8fő képzését terveztük be.

                       
 
 
 Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Legfrissebb Hírek
Kishuta község Önkormányzata az EU élelmiszerprogram keretében 2011 évben pályázatot nyert.Ennek keretében kétszer kerültek kiosztásra élelmiszer csomagok.

Kishuta Község Önkormányzata azÚj Magyarország Fejlesztési Terv Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez pályázatot nyújtott be "Körjegyzőségi Kishuta polgármesteri hivatal és idősek klubja teljes körű akadálymentesítése" címmel, melynek kedvező elbírálásáról 2009. szeptember 28-án született döntés. A 13 056 518 Ft összegű fejlesztés 11 750 864 Ft uniós és állami támogatásból valósulhat meg.
 
 
 
A hivatal akadálymentesítésének nyertes kivitelezőjét három árajánlat bekérése után választotta ki az önkormányzat. A beruházás során olyan műszaki és információs megoldások valósulnak meg, melyek a fogyatékkal élő személyek számára lehetővé teszik az intézmény szolgáltatásainak önálló igénybevételét.
 
 
 
Végső fázisához érkezett a "Kishuta polgármesteri hivatal és idősek klubja teljes körű akadálymentesítése"  című projekt. A fejlesztés eredményét a településen lakó egészséges és fogyatékos személyek egyaránt élvezhetik, hiszen könnyebbé vált az épületben történő közlekedés, ügyintézés, melyet az új információs táblák és indukciós hurok is elősegít.
A település vezetése a jövőben is törekszik a hasonló fejlesztési lehetőségek kiaknázására, a község folyamatos megújítására.
   Eseménynaptár
 


Álláskeresés

Bejelentkezés

Link ajánló
(Közérdekű oldalak)
(Menetrendek)
(Egyéb)
 
www.nfu.hu
 
 
rss